1/6/2023
-
5 min lesetid

Kreativt byrå på jobb: Våren 2023

Kreativt byrå på jobb

Hvor ble våren av? April og mai har vært tettpakket med veksling mellom feriedager og hektiske dager med høy puls , men man får til mye når jobben er gøy. Siden sist har vi blant annet:

Produsert kampanje med Simpleness for Helthjem

Schmick, Schmack, Schmock, så var den nye kampanjen til Helthjem på internett nær deg✨ Vi håndterte ende-til-ende produksjon av filmen i kampanjen og opptaket ble gjennomført i en leilighet med en helt unik stil, bare se her.

Kampanjen har vært godt synlig på både busser og boards i hele bybildet. Vi har samarbeidet med Simpleness og Helthjem siden høsten 2022 og det blir neppe det siste vi gjør sammen⚡️

Regissert ny merkevareshoot for Oris Dental

Det var også på tide med en ny merkevareshoot for Oris Dental denne våren. Med fantastiske aktører og kunden på plass fikk vi gjennomført både still-life shoot, studioshoot og klinikkshoot. Med Marius Viken på foto og Julie Wilkinson på set design fikk vi dekodet våre svevende visjoner til fysisk kunst i studio.

Laget visuell identitet og nettside for analyseselskapet Emerge

Emerge selskap

I vår slo analysemogulene Arve Heltne, Rune Albertsen og Simon Vestvik seg sammen og dannet analyseselskapet Emerge. Jobben med å skape visuell profil, logo og nettsider ble i den anledning sendt vår vei. Resultatet kan du se her.

Vunnet anbud på designkonsept for NSF

Norsk Sykepleierforbund var på jakt etter noen som kunne designe konsept til årets landsmøte, og etter en effektiv anbudsrunde ble oppdraget vårt. Designteamet vårt har nå landet et fullstending konsept, og utover sommeren og høsten går vi i gang med produksjon frem til landsmøtet finner sted i november.

Contentsak om Bærekraftsprisen 2023 for Storebrand Eiendom

Storebrand Eiendom Narrativ

Ja, vi leverer enkeltsaker også! I mars ble vi kontaktet av Storebrand Eiendom som trengte en contentsak i forbindelse med Bærekraftsprisen 2023. En spennende oppgave hvor vi fikk blitt bedre kjent med eiendomsbransjen og kravene som stilles til både rehabilitering av eksisterende bygg og etablering av nybygg. Vil du lese? Here, here, my friend.

Spilt inn ny episode av BITS, i Bratislava

Til den forrige episoden av serien BITS - en contentserie vi lager for Itera - tok vi turen til kontoret deres i Bratislava for å se nærmere på hvordan de jobber på tvers av ulike land og kulturer. Hvordan fungerer det sånn egentlig? Se episoden her.

Hjulpet Bård med tekst og budskap

Styrearbeid gjort enkelt for alle involverte, det er det den digitale styreportalen Bård leverer på. Hvis det noe vi som lite selskap selv trigges av, er det utvilsomt ambisiøse norske oppstartsselskaper. Å få kna tekst, verdiforslag og skrive manus til de første filmene var derfor litt ekstra kjekt. Nysgjerrig på Bård? Snik her.

Gjestet podcast

Fotopodden

Aleksander og Johanne har gjestet nyeste episode av Fotopodden, hvor de snakket om endringer i byråbransjen og fremveksten av småbyråer, TikTok og hvordan kunstig intelligens er i ferd med å bli en del av arbeidsmetodikken i bransjen vår.

Helt Ekte

Johanne deltok også i podkasten Helt Ekte, der hun blant annet diskuterte etisk markedsføring og Trygg-konseptet vi har utviklet for Oris Dental. Den kan du lytte til her.

Delt våre beste tips til innhold og produktivitet

Aleksander Rebaudo

For hva er egentlig avgjørende for godt innhold? Og hvilke apper kan gjøre deg enda mer effektiv? Sara og Aleks har delt sine beste tips med dere – god lesing! Tipsene? De finner du her.

Vært på frokostseminar med Snap

Visste du at Snapchattere engasjerer seg i merkevareinnhold på samme måte som de engasjerer seg i innhold fra venner? I april var vi på frokostseminar med Snap i Jakob Kirke og fikk en friendly reminder på at kreativitet er avgjørende for effekt og hvorfor vi bør inkludere Snap som en del av markedsmiksen👩💻

Forresten, vi har faktisk skrevet et innlegg om verdien av kreativitet🤹 Har du lest det? Sjekk det ut her da.

Vi søker kreativ rådgiver

Vi styrker laget med en kreativ rådgiver! 💥 Begynner hjernekverna å klekke ut ideer mens du skumleser brief? Lyst å jobbe i et lite miljø tett på kollegaer og kunder? Liker du å både utvikle, pitche og lede prosjekter? Da bør du sjekke ut stillingen.

Søknadsfristen er 11. juni

No items found.
Ved å klikke på "Godkjenn" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringen vår.. Se Personvern for informasjon.