3/4/2024
-
1 min lesetid

Ny byråleder i Narrativ

Narrativ ny byråleder

Narrativ kjøper opp Springs og setter Christian Raae i byrålederstolen

Narrativ kunngjør i dag oppkjøpet av Springs og utnevnelsen av Christian Raae som ny byråleder. Denne strategiske manøveren markerer et nytt kapittel i Narrativs historie, og vi ser fram til en fremtid preget av utvikling og vekst under Christians ledelse.

Ny byråleder

Christian Raae har tidligere blant annet vært byråleder i Publicis-byrået New Work og Apriil Reklame Oslo, og har i tillegg jobbet som Digital Director i SMFB.

"Narrativ er et veldig spennende miljø med utrolig flinke mennesker, og det var en god strategisk match å slå Springs og Narrativ sammen. At Narrativ har hatt sterk vekst de siste 5 årene, i et veldig utfordrende marked, er et tydelig bevis på at man har funnet en bærekraftig oppskrift på å skape verdi for sine kunder. Jeg er utrolig begeistret for å ta på meg denne utfordringen, og gleder meg til å ta byrået inn i neste fase”, uttaler Christian.

Aleks i kreativ produsentrolle

Avtroppende leder og grunnlegger, Aleksander Rebaudo, vil fortsette i Narrativ i en ny rolle som kreativ produsent. Han vender med det tilbake til mer kreativt arbeid og anerkjenner betydningen av å introdusere nye perspektiver i byråets ledelse. "Etter mange år ved roret, følte jeg et sterkt behov for å skifte fokus tilbake til røttene. Å ha en så erfaren leder som Christian med på laget, gir Narrativ en fantastisk mulighet til å se ambisjonene og målene våre fra nye perspektiv," sier Aleksander.

Småbyråmodell like sterk

Narrativ bekrefter at vekstambisjonene forblir uendret med den nye ledelsen, og at troen på småbyråmodellen er like sterk. “Vi tror at vår tilnærming ikke bare fremmer gjennomsiktighet overfor kundene våre, men også sikrer at vi forblir smidige og kan tilpasse oss raskt til bransjens stadig skiftende landskap. Er det en ting vi har sett det siste året, så er det at stor størrelse ikke er noen fordel når bransjen endres over natta”, avslutter Aleksander.

No items found.
Ved å klikke på "Godkjenn" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringen vår.. Se Personvern for informasjon.