Det var en gang og det er det stadig - historie­fortelling ligger i menneskets DNA

Narrativ er et kreativt byrå som leverer strategiarbeid, rådgivning og produksjon for direktekunder og større byråer. Vi produserer alt fra en enkel illustrasjon til komplekse innholdsunivers med bred mediemiks.

Som merkevare er det lett å gå seg vill mellom det man vil formidle og det målgruppen faktisk vil vite.

Narrativ betyr «fortellende», og beskriver den logiske strukturen for å formidle en historie eller fortelling. Som kreativt byrå er det nettopp den logiske strukturen vi leverer på – både i form av strategi, prosess, konsept og distribusjon.

En effektiv kundereise må bestå av skreddersydd innhold som svarer på kundens behov. Vi lager innholdet du trenger for å engasjere og konvertere.

Tjenester

Teamet

Narrativ er et kreativt team forent av samme syn på ærlige prosesser der kunder, frilansere og publikum både ivaretas og fenges - samt en felles forståelse for hvordan effektivt innhold bør produseres i et stadig skiftende medielandskap.

Vi kommer fra ulike bakgrunner - blant annet journalistikken, inhouse markedsavdelinger, store og små byråer. Sammen er vi i stand til å løse alle kommunikasjonsutfordringer, fra en enkel illustrasjon til komplekse innholdsunivers med bred mediemiks.

Aleksander Rebaudo

Byråleder og produsent

Les mer

Gina Dalby

Grafisk designer

Les mer

Sara Derrick

Innholdsprodusent

Les mer

Johanne Koivunen Hoff

Kreativ leder

Les mer

Henrik Efskin

Filmskaper

Les mer

Kristina Henrichsen

Senior grafisk designer

Les mer

Christer Magnussen

Kreativ rådgiver

Les mer

Multe

Chief Barketing Officer

Les mer

Jørgen Berfendal

Klipper

Les mer