6/2/2023
-
4 min lesetid

Kreativt byrå på jobb: Januar

Kreativt byrå på jobb: januar

Dette har vi gjort i januar

Juleferie var digg, men det var enda diggere å komme tilbake til kontoret med nye prosjekter, to bursdagsfeiringer; hurra for Johanne og Aleksander (Knudsen), og en nyansatt.
Bli bedre kjent med Sara her.

Vi rakk også å holde intern strategisamling, lande nytt visuell identitet for Neraal Maskin, skape magi på opptak med Hydro Energi, starte året med Oris Dental i høy fart, og produsere enda mer av suksess-serien BITS sammen med Itera. Hvordan det ser ut? Se her!

Ny profil til Neeral Maskin

Da Neraal Maskin tok kontakt med oss i oktober 2022, ønsket de seg nye nettsider og en oppussing av identiteten sin. I januar landet vi det nye visuelle uttrykket. Det er Kristina, vårt grafiske geni som har designet den nye profilen, de nye nettsidene og nytt markedsmateriell, som lanseres nå i februar.

Neraal Maskin nytt design

Hydro Energi på opptak

Hydro Energi ønsket seg filmer som forteller noe om hva de gjør, både for norsk industri og for sine ansatte. Vi fikk gleden av å møte tre ansatte på opptak i hovedkontoret på Lysaker, ved et vannkraftverk i Stavanger og på Rjukan. Med en over hundre år lang historie, er det gøy å få tilliten til å plassere dem på kartet både som arbeidsgiver og som en av Norges viktigste fornybarprodusenter.

Narrativ og Hydro Energi

Oris Dental, Summit på Lillehammer

I januar implementerte vi ny strategi, videreutviklet innholdsplanen og startet produksjonen av innhold til 2023 for Oris Dental. Januar var også måneden for tannlegekjedens første OD Summit - en større samling for organisasjonens 300 avdelingsledere og fagansvarlige over tre dager på Lillehammer. I forkant designet Narrativ en ny og dedikert profil for Summit som skal leve i årene framover, samt produserte alt av profileringsmateriell og merch til arrangementet.

Oris Dental Summit


Ettersom det ikke alltid er like lett å samle de ti travle spesialistene i kjedens eget akademi på samme dato, benyttet vi anledningen til å starte ballet en dag før det offisielle programmet med foto og filmopptak til den kommende rebrandingen av Oris Dentals egen arena for videreutdannelse - Oris Academy. Da produksjonsteamet pakket sammen, ble vår egen Johanne igjen for å bistå i koordineringen gjennom helgen - i tillegg til å holde et par foredrag og delta i paneldebatt om kravene til dagens kundereise. En travel Oris-måned der altså.

BITS suksessen fortsetter med Itera

Samarbeidet med Itera og serien BITS er fortsatt en suksess. I januar gjennomførte vi en felles workshop hvor vi landet innholdet for de fire neste episodene. Vi hadde også en gjennomgang av trender i sosiale medier og muligheter for optimalisering av videoinnhold, spesielt på YouTube.

Itera filmproduksjon

No items found.
Ved å klikke på "Godkjenn" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringen vår.. Se Personvern for informasjon.