Kreativt byrå på jobb: februar

Dette har vi gjort i februar

Vi trodde januar gikk fort, men wow - er det mars allerede? Årets første vårmåned! Februar har vært busy og vi har fått møte kundene våre på interne arrangementer, opptak og workshops. I Torggata nyter vi solen på kontoret, med delte meninger om hvorvidt vi ønsker oss mer snø ☀

Neraal 

Neraal Maskin hadde ikke oppdatert identiteten siden 1984. I februar ble den nye identiteten vi har designet lansert, som skal gi profilen det merkevareløftet Neraal ønsket seg. Nå skal det visuelle uttrykket fronte ekspertisen til de ansatte og gir en varmere invitasjon til interaksjon enn den tidligere kalde, maskineri-sentrerte drakten. 

Sjekk ut endringen her.

Oris Dental

I februar har det vært full fart hos tannlegekjeden Oris Dental. Vi har vært på opptak på Lysaker, skrevet om hvilket utstyr tannlegen bruker, og ferdigstilt første episode av en videoserien om trekking av visdomstenner. Nysgjerrig? 

Se første episode her. 

Itera

I februar fikk vi også gleden av å delta på Iteras interne event MAD Night. Her var vi først med på et felles foredrag, hvor Aleksander (daglig leder i Narrativ) snakket om serien BITS og effekten denne typen serier har på rekruttering, motivasjon og intern stolthet. Og i den nyeste episoden av BITS har vi spurt folk på gata hva AI er.

For hva er egentlig AI?🧐 Se BITS episode 3 her.

TikTok

Vi er også godt i gang på TikTok og hittil har vi lagt ut fire av fem “5 kjappe” hvor du kan bli bedre kjent med hvilke kunder vi drømmer om, hva vi helst spiser til lunsj og hvor vi er om 10 år👨 PS! det nevnes et Italia-kontor🏖 

Sjekk oss ut på TikTok @narrativoslo 🤹🤹

No items found.

Andre innblikk

Se alle innblikk
Social search – dette bør du vite

Social search – dette bør du vite

Mange kjenner til viktigheten av søkemotoroptimalisering, men har du hørt om social search, og hvorfor du bør optimalisere for dette?

Les hele innlegget
Design av rapporter

Design av rapporter

Ikke bare tall - kunsten å lage engasjerende rapporter

Les hele innlegget
Blir ny partner i Narrativ

Blir ny partner i Narrativ

Les hele innlegget