4/9/2023
-
3 min lesetid

Kreativt byrå på jobb: August

Narrativ byrå august

Vi tror vi snakker for de fleste når vi spør; hvor ble august av? Til tross for at sola fortsatt varmer er vi offisielt inne i årets første høstmåned, og ser tilbake på en august som har vært tettpakket med både nye og fortsettende samarbeid. Før sommerferien jobbet vi på spreng med å ferdigstille pågående prosjekter, men vi rakk også å ansette en filmskaper og en kreatør.

Utvidet staben

Høsten starter med to nye tilskudd; Christer og Henrik. Christer har blitt med på laget som seniorkreatør og har mer enn 10 års erfaring fra bransjen. Han har allerede rukket å pitche til potensielle kunder og er i full gang med idéprosesser og workshops. Bli bedre kjent med Christer her.

Henrik har heller ikke ligget på latsiden og har rukket flere opptak rundt om kring i landet, og timevis med tilhørende klipping. Snart går resultatet live. Følg oss på Instagram og LinkedIn for å få det rett i feeden din.

Fra venstre: Henrik Efskin og Christer Magnussen

Opptak med Hydro

Aleks og Henrik har vært på opptak med Hydro i Høyanger og Sunndalsøra, ekte nasjonalromantiske skatter, hvor de har produsert en holdningskampanje knyttet til industriens rolle i små distriktssamfunn. Leveransen består av konseptutvikling, en serie filmer og stillsfoto.

Strategisamling

En intern strategisamling er også på sin plass når vi har nye hoder på plass som kan bidra med både friske øyne og egne erfaringer. Vi kan avsløre at vi har noe spennende in the making for egen merkevare🕵️

Suksessen BITS by Itera fortsetter

Sammen med Itera har vi også hatt et oppstartsmøte om fortsettelsen av YouTube-serien BITS som vi produserer for Itera. Neste filmproduksjon blir niende i rekken og hvis du er nysgjerrig på hvordan man drifter et internasjonalt techselskap fra Norge bør du følge med når den neste film lanseres i oktober.

Oppdag BITS universet her.

Tilbakeblikk med Oris Dental

På opptak for Oris Dental i 2022 møtte vi Hans Petter før han skulle gjennomgå en livsendrende operasjon. Hans Petter har levd 20 år i isolasjon på grunn av tannlegeskrekk og dårlig tannhelse. Nå i august, møtte vi han igjen og fikk se det nye smilet, og det nye livet hans.

No items found.
Ved å klikke på "Godkjenn" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringen vår.. Se Personvern for informasjon.