Vitamail: TV-reklame

tvreklame

Da Vitamail kontaktet oss i desember var de sikre på to ting, de trengte en reklamefilm og de trengte den fort.

Nordens ledende leverandør av kosttilskudd

Vitamail er en av Nordens ledende leverandører av kosttilskudd og i porteføljen har de blant annet merkevarene 4HER, 4HIM, Metaburn, Polarkrill, Flex5X, og dmax, alle med ulike helsefremmende egenskaper. Da de kontaktet oss i desember med ønske om en TV-reklame, var det 4HER som skulle til pers.

Make kosttilskudd great again

Men hvordan gjør man kosttilskudd great again på under en måned og med begrenset budsjett? Det er ingen hemmelighet at kosttilskudd har fått et noe gjøgleraktig omdømme etter x antall filmer av godt voksne folk som hopper og spretter som et bevis på all energien de har fått. Med oss på laget som aktør hadde vi Trude Mostue som til daglig bruker 4HER Hormonal Balance. Men spørsmålet stod seg fortsatt: hvordan lager vi et testimonial av produktet uten at det blir flåsete?

Resultatet

Løsningen? Vi spurte Trude hvilken forskjell 4HER faktisk utgjør i hverdagen hennes, før vi pent spurte om hun kunne vise oss. Med tilgang på en fantastisk gård, en haug av søte dyr, og Henrik bak kamera, tror vi at vi klarte å fange et utsnitt av hverdagen til den hektiske veterinæren, nå med litt ekstra overskudd og energi.

Leveranse

Leveransen bestod av en hovedfilm, kortere uttak som kan tilpasses både TV-skjermen, nettsider og sosiale medier, og stills.

Nysgjerrig på hva vi kan gjøre for deg? 

Send oss en mail, så tar vi en kaffeprat☕️

Oris Dental flosser
Ved å klikke på "Godkjenn" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringen vår.. Se Personvern for informasjon.