Oris Dental: Eventdesign for Summit 2023

summit

Eventdesign for Oris Dental

Med ambisiøse kunder følger ambisiøse prosjekter (med minst like ambisiøse deadlines). Kunden vår Oris Dental er en sånn. Det ligger tross alt i DNA-et til tannlegekjeden som på få år har blitt Norges største og som i dag teller over 100 klinikker i Norden å ikke gjøre noe halvveis. Da ledersamlingen for året skulle planlegges gikk det derfor raskt fra heldagssamling til fullskala tre-dagers event for 250 interne og 50 eksterne deltakere. 

Med et driftig hovedkontor fylt med kloke hoder var rammeverket for arrangementet på plass innen kort. Dato for eventet ble satt til slutten av januar og vi i Narrativ ble koblet på for å brande eventet.

Oris Dental Summit 2023

Summit er Oris Dentals storsatsning av interne samlinger, og de ønsket seg en sleek tolkning av sin ellers fargesprakende profil, hvor vi leverte alt fra wayfinding og trykkmateriell til scenebannere og merch.

Narrativ leverte blant annet scenedekor, displaykuber, sponsorbanner, flagg og videovignetter, for å nevne noe.

Oris Dental flosser
Ved å klikke på "Godkjenn" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringen vår.. Se Personvern for informasjon.