Hydro: Livskraftige lokalsamfunn

Holdningskampanje for Hydro

Hydro: Industrien som driver Distrikts-Norge

Industriens rolle i små distriktssamfunn er avgjørende. Uten tilstedeværelsen til store arbeidsplasser som Hydro, ville aktiviteten innerst i kriker og kroker av norske fjorder vært langt mindre.

Menneskene som driver industrien fremover

Men forholdet går begge veier; industribedrifter som Hydro er avhengig av flinke folk, høy kompetanse og status som en attraktiv arbeidsgiver skal man være konkurransedyktig i et internasjonalt marked.

Holdningskampanje med lokal stolthet

Omtrent slik lød briefen fra Hydro. Samlet ønsket de en holdningskampanje bestående av både film og foto til nettsider, sosialer medier, printannonser, og andre aktuelle flater. Målet var å skape lokal stolthet, og nasjonal beundring. For distriktssamfunnene og menneskene som driver industrien fremover fortjener en plass på kartet.

Konsept- og kampanjeutvikling

Narrativ har i dette caset levert konseptutvikling i direkte samarbeid med Hydros interne kommunikasjonsavdeling, og deretter produsert dette fra brief til leveranse. Kampanjen blir synlig i digitale flater organisk og betalt, samt som printannonser i ulike lokalaviser over hele landet høsten og vinteren 2023.

Oris Dental flosser
Ved å klikke på "Godkjenn" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringen vår.. Se Personvern for informasjon.