Hydro Energi: Employer branding

Employer branding for Hydro

Norges tredje største produsent av fornybar energi

Hydro Energi hadde et ønske om å markere seg tydeligere som Norges tredje største produsent av fornybar energi, og samtidig posisjonere seg som en attraktiv arbeidsgiver for en yngre generasjon som verdsetter work/life-balance, og som ønsker en karriere som bidrar inn i det grønne skiftet. Da kontaktet de oss i Narrativ, som har stått for idéutvikling, manus og produksjon med leveranse fra A til Å.

En hovedfilm og tre portretter

For å få mest mulig ut av innholdet og samtidig segmentere budskapene, ble filmene tatt ut i fire versjoner: en hovedfilm, og tre portretter av ansatte innenfor hver sine fagområder. Hovedfilmen vil brukes på presentasjoner, mens portrettene vil benyttes i annonsering, stillingsannonser, på utdanningsmesser, og annet rekrutteringsarbeid. Filmene ble også tatt ut i kortere snutter, tilpasset sosiale medier.

Resultatet? Det ser du her:

Oris Dental flosser
Ved å klikke på "Godkjenn" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringen vår.. Se Personvern for informasjon.