Helthjem: Heeeeeeeeelt hjem

Filmproduksjon for Helthjem

Snappy og morsom reklame for Helthjem

I slutten av oktober ble vi utfordret av Simpleness til å lage to 15-sekundere som viste tjenesteløpet til Helthjem på en snappy og morsom måte. Rådgiver Stine Stenhaug fra Simpleness hadde en idé om en irriterende stemme som skulle holde e-en i "heeeeeeeelt" gjennom hele filmen inntil pakken leveres og vi lander på "hjem". Motion graphics skulle understøtte budskapet og gjøre at filmen også fungerte når den ble vist uten lyd.

Effektiv produksjon med kreative løsninger

En liten uke senere befant vi oss i en leilighet på Majorstuen, hvor målet var å skyte de fleste scenene til begge filmene på ett og samme sted. For å gjøre produksjonen mest mulig budsjetteffektiv stilte Helthjem med en aktør fra sin egen markedsavdeling, og Narrativ med to aktører.

Byrå: Simpleness / Produksjon: Narrativ / Regi & produsent: Aleksander Rebaudo / Filmfoto: Aleksander Knudsen / Lysmester: Aleksander Haugdal / Offline: Aleksander Knudsen / Motion graphics: Ole-Jørgen Ramstad / Grade: Didrik Bråthen

Oris Dental flosser
Ved å klikke på "Godkjenn" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringen vår.. Se Personvern for informasjon.