Bane NOR: Humorserie

humorserie internkommunikasjon

Hva gjør du når et utskilt datterselskap skal gjenforenes med moderselskapet? Lager en Powerpoint-presentasjon på 60 slides om hvor viktig det er at man samarbeider og blir én organisasjon? Eller lager du en fem episoders humorserie om to søsken som flytter hjem for å drive en jernbanelinje, i et univers som ligner noe mellom Wes Anderson og Fargo? Bane NOR gikk for sistnevnte alternativ.

Humorserie som internkommunikasjon

Tititten: to søsken, en jernbane

“Tititten: to søsken, en jernbane” er fortellingen om Kristin og Håkon, to søsken som har mistet kontakten, men som blir gjenforent av Tante SD i et forsøk på å redde den tradisjonsrike banen Titten. Gjennom fem episoder ser vi søsknene gå fra å krangle seg gjennom uenigheter om hva som skal til for å løse problemene, til å samarbeid om å redde Tititten.

Manuset er utviklet av Pål Buset og Camilla Halvorsen som vanligvis jobber med holdningsskapende arbeid i Bane NOR, og alle rollene spilles av ansatte i Bane NOR og Spordrift. Serien er produsert av Narrativ på vegne av Los & Co.

Oris Dental flosser
Ved å klikke på "Godkjenn" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringen vår.. Se Personvern for informasjon.