Narrativ henter ansatt nummer fem

Narrativ fortsetter å vokse og utvider staben med ytterligere kompetanse innen rådgivning og innholdsproduksjon.

- I 2022 doblet vi staben og mer enn tredoblet omsetingen. Nå ruster vi oss for mer produksjon, totalkonsepter og merkevareutvikling for kundene våre i 2023, sier Aleksander Rebaudo, daglig leder i Narrativ.

Sara Derrick kommer fra stillingen som markedskonsulent i Markedssjefene, og har erfaring fra prosjektledelse i digital utvikling hos Kreftforeningen og product marketing management i EF før dette. I Narrativ ansettes hun som innholdsprodusent og rådgiver.

- Sara skilte seg ut i intervjurundene som en selvsikker markedsfører med et kreativt og strategisk hode. Nå gleder vi oss til å introdusere henne for minibyråverden, hvor hun skal sitte tett på kundene og ha en nøkkelrolle i vår videre utvikling, sier kreativ leder Johanne Koivunen Hoff.

- Narrativ og jeg deler samme lidenskap for historiefortelling, i alle dens forskjellige former, så det føltes som en naturlig match. Jeg gleder meg veldig til å jobbe sammen mot et felles mål med så dyktige og trygge mennesker, og få tilføre ytterligere kompetanse til et allerede spennende miljø, sier Sara Bohlin Derrick.

Ser etter ansatt nummer seks

For byrået som nå teller fem, starter året med jakten på en sjette.

- Nå er vi jo langt fra objektive, men inntrykket er at stadig flere ønsker å jobbe med mindre miljøer som kan være tett på og gjennomsiktige om alt fra prosess til nøyaktig hvor hver krone investert beveger seg. Det blir et spennende år, sier Aleksander Rebaudo.

No items found.

Andre innblikk

Se alle innblikk
Kreativt byrå på jobb: våren 2023

Kreativt byrå på jobb: våren 2023

Les hele innlegget
Ledig stilling: kreativ rådgiver

Ledig stilling: kreativ rådgiver

Narrativ søker kreativ rådgiver med et strategisk hode

Les hele innlegget
5 tips til godt innhold

5 tips til godt innhold

Her er 5 tips til hvordan du kan skape innhold på målgruppens premisser.

Les hele innlegget