10/6/2022
-
2 min lesetid

Praktikantbrev: Camilla

praktikant Camilla

På et koselig kontor midt i Oslo Sentrum sitter jeg, praktikanten Camilla, omgitt av planter og fine mennesker. Med fargerike bilder på veggene og utsikt til et mintgrønt bygg, vil jeg si at vi har et av Oslos fineste lokaler *snikskryt*. Her jobbes det effektivt for å komme i mål med alle prosjektene våre.

Jeg studerer en årsenhet i prosjektledelse ved Fagskolen Kristiania, og i den anledning fikk vi muligheten til å ha praksisplass ved siden av studiene for å jobbe med prosjekter i praksis. Jeg tok kontakt med Narrativ i håp om at de tre praksis-månedene skulle bli min kopp te - og det ble de!

Alt jeg har fått muligheten til å jobbe med her, har vært akkurat det jeg håpet på. Narrativ har gitt meg muligheten til å utfolde meg kreativt ved at jeg blant annet fikk utarbeide en markedsplan. Jeg har en tidligere bachelorgrad i markedsføring, så det å få blande både markedsføring og prosjektledelse i en blender var veldig spennende, samt lærerikt.

Det har også vært informativt å kunne ta del i hele prosessen gjennom prosjekter. I Narrativ har jeg blant annet fått arbeidsoppgaver som går ut på å dele opp manus inn i lokasjoner, scener og kostymer - for å så lage produksjonsoversikter med detaljer om hvem, hva, hvor og når ting skal skje i løpet innspillingsdagene. Dette er pirkete arbeid som krever et øye for detalj og struktur. Jeg må si det har vært utrolig gøy å etterhvert se resultater og erfare at planene man har laget går som smurt, eventuelt også løse problemer underveis.

Det som er veldig spennende med denne jobben er at selv om mye av forarbeidet foregår på kontor, får man også være med til de rareste steder. Vi har blant annet vært på dagstur til Risør for å filme for Hunton og på Rolstad Gård for Bane Nor (her fikk jeg æren av å prøve meg som innspillingsleder). Det viste seg å være hardt arbeid på kort tid, men her har man det alltid gøy på jobb.

I løpet av de tre månedene mine i Narrativ har jeg også lært meg å kjenne en gigantisk varebil. Jeg fikk lappen i oktober i fjor *snikskryt igjen*, så jeg fikk nesten like store øyne som bilen da jeg så den for første gang. Bilen har både fått være med meg til Risør og kjørt i Oslos fine gater. Jeg har blitt en bedre sjåfør (tips til deg som vil bli god i bykjøring). Dette har vært tre måneder jeg alltid kommer til å sette pris på. Som praktikant har man et ønske om å få utbytte av det man har av kunnskap fra skolebenken i praksis, og det får man muligheten til i Narrativ. Med god veiledning og gode støttespillere blir du klar for- og forberedt på hva som møter deg i arbeidslivet.

Tiden går alt for fort, og nå er det altså over! Jeg vil takke Narrativ for alt jeg har lært og alle utfordringene jeg har fått bryne meg på, samt for ekstremt godt selskap i arbeidshverdagen. Jeg setter stor pris på tiden min i Narrativ og anbefaler en praksisplass her på det varmeste!


XOXO

Camilla

No items found.
Ved å klikke på "Godkjenn" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringen vår.. Se Personvern for informasjon.