19/9/2023
-
1 min lesetid

Blir ny partner i Narrativ

Kristina Henrichsen

Narrativ kunngjør i dag at Kristina Henrichsen rykker opp til stillingen som partner. Seniordesigneren kom inn som ansatt nummer tre i byrået da hun startet i fjor sommer.

- Kristina har vist seg å være en nøkkelressurs fra dag én og dette kommer som en anerkjennelse for hennes enestående innsats siden hun startet her, sier kreativ leder Johanne Koivunen Hoff.

Designeren begynte i det kreative byrået juli 2022 og har siden da tatt en ledende rolle i leveransene og veksten til byrået.

- At hun nå blir en del av eiersiden gjenspeiler vår tillit til hennes evner og den betydelige innvirkningen hun har hatt i løpet av sin periode. Da skulle det bare mangle at hun nå får ta en del av den verdiskapningen hun har bidratt til.

- Det siste året har vært en utrolig reise, og jeg er takknemlig for tilliten vi viser hverandre hver eneste dag på jobb. Jeg ser frem til å fortsette å bidra til at Narrativ blir den foretrukne kreative partneren for merkevarer på kryss og tvers av landet, sier Kristina Henrichsen.

Aleksander Rebaudo, Johanne Hoff og Kristina Henrichsen

No items found.
Ved å klikke på "Godkjenn" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringen vår.. Se Personvern for informasjon.