5/7/2022
-
2 min lesetid
av
Narrativ

Narrativ vokser

Narrativ ansetter Designer Kristina Henrichsen og filmskaper Aleksander Knudsen

Designer Kristina Henrichsen og filmskaper Aleksander Knudsen går til byrået og Narrativ dobler dermed staben

Narrativ har inntil nylig bestått av duoen Aleksander Rebaudo og Johanne Koivunen Hoff, med en armada av faste frilansere i ryggen. Nå dobler de antall ansatte.

- Etterspørselen på både produksjon, totalkonsepter og merkevareutvikling har aksellerert det siste året. Vi kommer ikke til å slutte å benytte oss av spesialiserte frilansere, men tiden var inne for å få på plass flere inhouse talenter i den daglige driften, sier Aleksander Rebaudo, daglig leder i Narrativ.

Kristina Henrichsen har sin bakgrunn fra byråene SMFB og GR&EI, i Narrativ ansettes hun som senior grafisk designer og får ansvar for å lede byråets designprosjekter.

- Kristina er en moderne kreatør som i tillegg til å være et visuelt talent, både er en solid tekstforfatter og har et hode for prosjektledelse. Hennes lidenskap for faget og ønske om å være tett på kundene i gjennomsiktige prosesser var full klaff for oss, sier kreativ leder, Johanne Koivunen Hoff.

Henrichsen var på plass hos byrået allerede i juli.

- Narrativ og jeg deler samme lidenskap for historiefortelling, i alle dens forskjellige former, så det føltes som en naturlig match. Jeg gleder meg veldig til å jobbe sammen mot et felles mål med så dyktige og trygge mennesker, og få tilføre ytterligere designkompetanse til et allerede spennende miljø, sier hun.

Aleksander Knudsen hoppet rett i det som frilanser etter filmstudiene. Han har jobbet bredt for både kommersielle kunder og med egne fiksjonsprosjekter, i tillegg til frilansoppdrag for blant annet Narrativ de to siste årene.

Aleksander Rebaudo er godt fornøyd med at navnebror nå blir å finne under samme tak;

- Knudsen, som vi har døpt ham for å holde orden i rekkene, har vært en kjemperessurs for oss som frilanser. Han er en dyktig og dedikert filmskaper som evner å både være kreativ og strukturert simultant. Vi er veldig glade for at vi har klart å konvertere ham til en fast del av teamet vårt.

For Knudsen som tiltrådte 1.august var fleksibilitet en viktig faktor;

- Jeg opplever at det er mer kreativ frihet hos Narrativ enn man får andre steder. Her er det ingen som ser deg over skulderen til en hver tid, i stedet oppmuntres personlig utvikling. Jeg gleder meg til mange spennende prosjekter framover, sier han.

For byrået som nå teller fire, starter høsten med jakten på en femte. - Nå er vi jo langt fra objektive, men inntrykket er at stadig flere ønsker å jobbe med mindre miljøer som kan være tett på og gjennomsiktige om alt fra prosess til nøyaktig hvor hver krone investert beveger seg. Det blir en spennende høst, sier Aleksander Rebaudo.

No items found.
Ved å klikke på "Godkjenn" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringen vår.. Se Personvern for informasjon.