5/6/2023
-
1 min lesetid

Narrativ henter ansatt nummer seks fra Hill+Knowlton

Narrativ ansetter Gina

Narrativ utvider staben med ytterligere kompetanse innen grafisk design


- Vi ligger an til å slå fjoråret ganske tidlig i 2023, og trengte nå flere hoder for å være klare til høsten, sier Aleksander Rebaudo, daglig leder i Narrativ.

Gina Dalby kommer fra stillingen som grafisk designer i Hill+Knowlton, og har jobbet der de siste fire årene.

- Vi gleder oss til å introdusere henne for småbyråverden, hvor hun skal sitte tett på kundene og ha en nøkkelrolle i vår videre utvikling innen designtjenester, sier kreativ leder Johanne Koivunen Hoff.

- Det var full klaff fra første møte, og både folkene og prosjektene vekket noe i meg. Nå er jeg superklar for et nytt kapittel og nye utfordringer i et designfokusert og kreativt miljø, sier Gina Dalby.

- Målet er å bygge et komplett team på 10-12 personer. Da tror jeg vi beholder dynamikken med kundene og internt, samtidig som vi har muskler nok til å være en seriøs deltager i pitcher og konkurranser, sier Aleksander Rebaudo.

No items found.
Ved å klikke på "Godkjenn" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringen vår.. Se Personvern for informasjon.