1/9/2022
-
2 min lesetid

Grafisk design & illustrasjoner

grafisk design narrativ

Med erfaring fra byråene SMFB og GR&EI, har jeg jobbet med et bredt spekter av kunder på en mengde ulike prosjekter. I løpet av tre år som designer i SMFB, på både design- og produksjonsavdelingen deres, bidro jeg med illustrasjon til reMarkable, Ruter, Det Norske Brenneri og Foreningen FRI, og design til Intersport, G SPORT, VG, Insignia, Circle K, og Coop Obs, for å nevne noen. Gjennom året mitt i GR&EI fikk jeg illustrere for Fjell & Vidde, SoilMate og Den Norske Turistforening, og levere design for blant andre Fredensborg Bolig, Kraftriket, Skiforeningen og Hagal.

Prosjektene har variert i alt fra individuelle annonser – være det til print eller sosiale medier –  til omfattende utendørskampanjer, storyboard til brandfilm, oppsett av malverk, magasinproduksjon, presentasjonsoppsett, identitetsdesign og kommersiell illustrasjon.

De to sistnevnte brenner jeg jo litt ekstra for, da de har stått meg nært til hjertet siden studietiden, men som en som er sporadisk interessert i alt mulig, trives jeg aller best når jeg får jobbe med hele spekteret.

Ta kontakt med Kristina her.

Kunde: Intersport / Byrå: SMFB

Kunde: reMarkable / Byrå: SMFB

Kunde: Det Norske Brenneri / Byrå: SMFB

Fjell vidde kampanje
Kunde: Fjell & Vidde / Byrå: GR&EI

Trevaretunet
Kunde: Fredensborg Bolig / Byrå: GR&EI

Econa
Kunde: Econa / Byrå: GR&EI

No items found.
Ved å klikke på "Godkjenn" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringen vår.. Se Personvern for informasjon.