Bli bedre kjent med Gina

Bli bedre kjent med Gina

Kontaktinfo
g@narrativoslo.no
tlf: 468 96 848

Arbeidserfaring

Grafisk designer, Hill+Knowlton
Internship, Storheil Agency

Formell utdannelse

SOFI School of Fashion Industry
Høyskolen Kristiania, Grafisk Design Bachelor
Nuova Accademia di Belle Arti, utveksling
NTNU, Psykologi årsstudium

Gina (28), Oslo-jente og grafisk designer. Nå også siste tilskudd i Narrativ-gjengen <3
Lønna brukes som regel opp på konsertopplevelser, energidrikke, klær og spreke neglelakker. Og ellers går mye av fritiden til dårlige realityserier eller true crime på Netflix. Basic who?? Jeg er også veldig glad i å trene – så glad at jeg i en alder av 27 år pådro meg lårhalsbrudd etter å ha blitt litt for gira på løpefronten. Yolo.

Så, what’s my story?

Kreativ since day one

Uansett hvor klisjé det høres ut har jeg alltid vært en kreativ sjel. Dette være seg produksjon av smykker, pressing av blomster eller rigging av fester. Jeg har alltid et prosjekt eller ti på gang. Hvis jeg ser tilbake i tid er nok det første tegnet på at grafisk design skulle bli min skjebne den store bursdagskort-produksjonen jeg startet allerede på barneskolen. Jeg kunne sitte timesvis å klippe, lime, teste med glitter og silkebånd – alt for å finne den perfekte layouten.

Veien til grafisk design

Etter videregående skulle store deler av jentegjengen (Verdens Beste Jenter) til Trondheim for å studere, og jeg lette febrilsk etter et halv-ålreit studie så jeg kunne slenge meg med jeg òg. Jeg snublet over Norsk Fotofagskole hvor jeg, etter en runde med opptaksprøve og intervju, omsider kom inn på linjen «Kunstfoto». Halvannen uke inn skjønte jeg imidlertid at det krevdes mer fototeknisk kunnskap enn hva jeg hadde håpet på. Til tross for at andre studier allerede var godt i gang smisket jeg meg inn på andrevalget, årsstudium i psykologi, og fylte året med det.

Jeg elsket den nye studietilværelsen, selv om jeg visste at det ikke ble noe psykolog av meg, og ville ikke hjem til Oslo etter bare et år. Rundt meg virket det som om alle hadde truffet blink på første studie, så det var en stresset Gina som måtte lete etter et nytt drømmestudie - igjen. Denne gangen kom jeg over det nyoppstartede bachelorløpet i grafisk design ved Norges Kreative Høyskole (nå Høyskolen Kristiania), og det var søren meg match fra dag én.

Tilbake til Oslo <3

En bachelorgrad i grafisk design, et utvekslingsemester i Milano og en haug nye venner rikere flyttet jeg tilbake til Oslo for å starte den o store jobbsøkingen. Jeg fikk etterhvert napp hos PR- og kommunikasjonsbyrået Hill+Knowlton (tidligere Gambit H+K), hvor jeg ble drillet i kommunikasjonsbransjen i praksis, og videreutviklet meg som designer. Etter fire år kjente jeg imidlertid behovet for å flytte på meg, lære mer og forhåpentligvis jobbe i et mer designfokusert og kreativt miljø. Og jaggu dukket Narrativ opp.

Meg på jobb:

Som grafisk designer er jeg opptatt av å skape relevant design utover noe som bare ser kult ut. Researchfasen er etter min mening skikkelig undervurdert, og et gjennomtenkt design med veloverveide valg underveis vil betale seg i lengden. Uten å mene at et griselekkert design er helt uten betydning altså!

Ut over det faglige setter jeg god stemning høyt ;-) Jeg tror man produserer bedre og mer effektivt når man har det gøy sammen på jobb. Ellers syns jeg det er viktig at man lytter til hverandre, er ærlige og kommer med konstruktiv kritikk. Og sist, men ikke minst spiller hverandre gode.

No items found.

Andre innblikk

Se alle innblikk
Social search – dette bør du vite

Social search – dette bør du vite

Mange kjenner til viktigheten av søkemotoroptimalisering, men har du hørt om social search, og hvorfor du bør optimalisere for dette?

Les hele innlegget
Design av rapporter

Design av rapporter

Ikke bare tall - kunsten å lage engasjerende rapporter

Les hele innlegget
Blir ny partner i Narrativ

Blir ny partner i Narrativ

Les hele innlegget