23/3/2023
-
4 min lesetid

Fem apper som gjør deg mer produktiv

produktivitet 5 apper
“Tid er penger”, pleier jeg si mens jeg trøkker nok en app ned halsen på de ansatte i påskudd av at dette er appen som gjør at vi blir 3% mer produktive. Neida. Men her er noen apper som gjør en travel arbeidshverdag litt mer oversiktlig og håndterlig.

Todoist

Gjøremålsappen Todoist lar deg sette opp alle daglige gjøremål basert på prosjektmapper, og viser kun frem det du skal gjøre akkurat i dag. Dermed kan neste ukes mas ligge usynlig i bakgrunnen og ikke dukke opp før du trenger det. Den klassiske fellen med å samle alt i et iPhone-notat, som plutselig blir til 20 notater uten noen form for sortering eller prioritering, unngås ved å bruke denne appen, designet for nettopp prioritering og sortering av gjøremålene dine. Den synkroniseres selvsagt sømløst mellom telefonen og laptopen din også.

Todoist app
Todoist app

Last ned til desktop her.

Meeter

Skulle møtet være på Teams? Google Meet? Zoom? Med plugin’en Meeter slipper du å lete gjennom kalenderinvitasjoner, apper og annet herk for å finne frem til det neste videomøtet ditt. Ett klikk i menylinjen på Macbooken, og du blir tatt rett inn i riktig plattform.

Meeter

Last ned her.

Monday

“Opp med hånda alle som elsker å lage de samme sjekklistene hver gang man går i gang med et prosjekt." Ingen rakk opp hånda.

Med Monday har du oversikt over alle prosjekter fra start til slutt, og kan enkelt delegere arbeidsoppgaver, legge inn kommentarer, laste opp filer, etc. Har du brukt Trello eller Asana skjønner du greia. Har du prosjekter som i stor grad følger samme form fra start til slutt, og med standardiserte avsjekkspunkter, kan du også lagre templates og bygge på disse etterhvert som nye sjekkpunkter blir en del av rutinen.

Monday er dyrt, sammenlignet med andre apper i denne listen, men til gjengjeld et mektig verktøy for enhver prosjektleder.

Monday app

Last ned her.

Spark

Du bruker vel ikke Apple sin innebygde Mail-app? Æsj. Spark er epostklienten Mail skulle ønske den var. Bedre grensesnitt, mulighet for at flere personer i teamet samarbeider på en og samme e-post (tenk Google Docs, bare for e-post), lagring av svarmaler og mulighet for å legge inn en fast BCC-adresse på alle utgående e-poster (heisann Hubspot) gjør Spark til vår foretrukne måte å håndtere e-post.

Added bonus: appen er utviklet i Ukraina 🇺🇦

Spark app

Last ned her.

Pitch

En ting som trolig er verre enn å lage den samme sjekklisten ved oppstart av nye prosjekter, er å lage den samme Keynoten hver gang du skal pitsje en idé eller et prosjekt. Hvor mye tid går vel ikke tapt i å kopiere den samme sliden over fra en gammel presentasjon til den du jobber på nå? Og når du først skal sende den til kunden må du ta den ut som en PDF, hvor alt av lenker og videoer dør. Eller så jobber kunden i PowerPoint og det blir bare kaos.

Pitch løser nettopp dette. Et nettbasert presentasjonsverktøy som lar deg lagre ulike maler med riktig oppsett, farger og fonter slik at du alltid er on-brand. Her sender du en lenke til presentasjonen din, som oppdateres fortløpende hver gang du endrer en slide eller legger til nye. Du kan også samarbeide med teamet ditt i én og samme presentasjon, og endringene blir synlige i sanntid - mye raskere enn Keynote sin versjon av det samme.

pitch produktivitet


Ta en titt her.

Sånn, nå håper jeg at du brukte tiden gjennom dette innlegget effektivt, at du har lastet ned appene fortløpende, og er klar for å være produktiv. Etterhvert som alt er på plass kan du sende en takk min vei, mens du kaster bort de ekstra minuttene jeg har gitt deg ved kaffemaskinen.


Beste hilsner,
Aleksander, Chief Productivity Officer

No items found.
Ved å klikke på "Godkjenn" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringen vår.. Se Personvern for informasjon.