Tjenester

Filmproduksjon

Moderne kamerateknologi har gjort fine bilder og flotte farger til allemannseie. Film som flytter merkevare og forankrer budskap er likevel fortsatt avhengig av kreativ historiefortelling.

I Narrativ produserer vi film som kan gjøre store ting på kreative måter. Vi skalerer etter størrelse og kompleksitet, holder i prosessen fra A til Å eller bistår med ren produksjon på vegne av andre byråer.

Se hele vår filmportefølje

Markedsstrategi

Merkevare­bygging

En merkevare er ikke en logo eller en nettside, men publikums magefølelse om en tjeneste, et produkt eller en organisasjon. Det er den totale oppfatningen av bedriften - skapt av de verdiene som tilegnes merkevaren både gjennom visuelle grep og aktivitetene i totalstrategien over tid.

Å bygge merkevare i silo er vrient. I Narrativ bistår vi på alt fra merkevareidé til reposisjonering og videreutvikling av det eksisterende. Vi tror nødvendigvis ikke på å rope høyest, men å kommunisere smartest.

Se hvordan vi løste dette for Itera

Innholdsstrategi

Innholdsmarkedsføring har som hensikt å tiltrekke, engasjere og konvertere et definert publikum over tid. For å få til det må innholdet være relevant, oppleves verdifullt og ha forventet kvalitet. I tillegg må innholdet distribueres i riktig format på riktig sted for målgruppen.

En innholdsstrategi sikrer retning for det innholdet markedsavdelingen eller eksterne byråer produserer. I dag bør denne være langsiktig og samtidig agil. Vi ordner med strategiutvikling og gjennomføring.

Innholdssrevisjon

Laber respons på innholdet som allerede distribueres, usikker på om tone of voice henger på greip med resten eller om formatene er riktig for budskapet? Vi graver oss ned i og analyserer ditt eksisterende innhold. Funn og forslag til veien videre presenterer vi både live og i en lettfattelig handlingsplan.

Tekstforfatting

Tekst som har effekt - så enkelt, og likevel vanskelig. Når alle kjemper om oppmerksomheten og vi simultant får stadig kortere tålmodighet, øker kravet til det skrevne ordet. I Narrativ tror vi ikke på clickbait som løsning, men velskrevet tekst og riktig plassering. Enten det er til en annonse, artikkel eller delingstekst på SoMe.


Bilde av Aleksander og Johanne
Bilde av Aleksander og Johanne

Foto

I likhet med film kan dagens Ola Nordmann få til mye imponerende med en smarttelefon og en app. For merkevarer resulterer det i et publikum som har blitt vanskeligere å fenge, og som forventer mer av kvaliteten og historiefortellingen. Flinke til å gjennomskue stockfoto som skiller seg fra eksisterende profil har vi også blitt. Vårt mål er å levere på klisjeen om at et bilde sier mer enn tusen ord.

Distribusjon

Innhold har liten verdi hvis det ikke er synlig for målgruppen på riktig flate eller plattform til riktig tid. Endringer i personvernregler, utfasing av tredjepartscookies, akselererende algoritmeforandringer - å få mest mulig igjen for distribusjonsbudsjettet krever kontinuerlig oversikt.

I Narrativ løser vi distribusjon av enkeltuttak og kampanjer, før vi ringer en større venn og samarbeidspartner når kompleksiteten krever det.

Bilde av Aleksander og Johanne