Caser: grafisk design & illustrasjoner

Med erfaring fra byråene SMFB og GR&EI, har jeg jobbet med et bredt spekter av kunder på en mengde ulike prosjekter. I løpet av tre år som designer i SMFB, på både design- og produksjonsavdelingen deres, bidro jeg med illustrasjon til reMarkable, Ruter, Det Norske Brenneri og Foreningen FRI, og design til Intersport, G SPORT, VG, Insignia, Circle K, og Coop Obs, for å nevne noen. Gjennom året mitt i GR&EI fikk jeg illustrere for Fjell & Vidde, SoilMate og Den Norske Turistforening, og levere design for blant andre Fredensborg Bolig, Kraftriket, Skiforeningen og Hagal.

Prosjektene har variert i alt fra individuelle annonser – være det til print eller sosiale medier –  til omfattende utendørskampanjer, storyboard til brandfilm, oppsett av malverk, magasinproduksjon, presentasjonsoppsett, identitetsdesign og kommersiell illustrasjon.

De to sistnevnte brenner jeg jo litt ekstra for, da de har stått meg nært til hjertet siden studietiden, men som en som er sporadisk interessert i alt mulig, trives jeg aller best når jeg får jobbe med hele spekteret. 

Ta kontakt med Kristina her.

Kunde: Intersport
Byrå: SMFB
Kunde: reMarkable
Byrå: SMFB
Kunde: Det Norske Brenneri
Byrå: SMFB
Kunde: Fjell & Vidde
Byrå: GR&EI
Kunde: Fredensborg Bolig
Byrå: GR&EI
Kunde: Econa
Byrå: GR&EI
No items found.

Andre innblikk

Se alle innblikk
Vi søker filmskaper!

Vi søker filmskaper!

Vi søker etter en filmskaper!

Les hele innlegget
Vi søker klipper!

Vi søker klipper!

Vi søker etter en klipper!

Les hele innlegget
Fem apper som gjør deg mer produktiv

Fem apper som gjør deg mer produktiv

Her er fem apper Aleksander anbefaler

Les hele innlegget