Arundo Analytics velger Narrativ

Softwareselskapet Arundo Analytics har valgt Narrativ som sitt byrå.

- Arundo er ett av de norske selskapene som kommer til å forme måten tungindustri verden over skal drives inn i det grønne skiftet. Det er et enormt spennende selskap med et stort globalt potensiale vi nå skal forme kommunikasjonsstrategien til, sier Johanne.

Narrativ bistår i første fase med å bygge opp en strukturert markedsplan og overordnet kommunikasjonsstrategi, med utvikling av nye budskaper og visuelle uttrykk høyt oppe på listen. I neste fase skal vi produsere innhold i form av video, bilder og tekst, pusse opp nettsiden og parallelt rekruttere interne hands-on markedsressurser på vegne av selskapet.

Arundo bruker kunstig intelligens og maskinlæring for å tolke sensordata i bransjer som olje og gass, shipping, kjemikalieproduksjon, etc, for å forutse fremtidig vedlikeholdsbehov før problemene oppstår.

- Denne typen optimalisert ressursutnyttelse utgjør den neste industrielle revolusjonen. Teknologien sørger for redusert nedetid, mer effektiv drift og dermed produsere mer gjennom færre ressurser. Det har dukket opp flere slike selskaper de siste årene, men få har mer solide caser og resultater å vise til enn Arundo, sier Aleksander.

Arundo har ambisjoner om å bli ledende i bransjen, og vi gleder oss til å være en del av den reisen!

Har du lyst å ta en prat om din bedrifts markedsføring? Ta kontakt med oss her.

No items found.

Andre innblikk

Se alle innblikk
Kreativt byrå på jobb: våren 2023

Kreativt byrå på jobb: våren 2023

Les hele innlegget
Ledig stilling: kreativ rådgiver

Ledig stilling: kreativ rådgiver

Narrativ søker kreativ rådgiver med et strategisk hode

Les hele innlegget
5 tips til godt innhold

5 tips til godt innhold

Her er 5 tips til hvordan du kan skape innhold på målgruppens premisser.

Les hele innlegget