5 apper vi liker i 2023

5 apper vi liker i 2023

Todoist – Aleksander, daglig leder

Favorittapp: Todoist

Gjøremålslister i Notater ender ofte opp med å bli en lang smørbrødsliste uten noe form for struktur eller rekkefølge på prioriteter. Med Todoist får du kun opp det du trenger å forholde deg til i dag, pent sortert på ulike prosjekter. All støyen fra gjøremål som ligger en uke eller lenger frem i tid skjules i bakgrunnen og dukker først opp den dagen oppgaven har forfall. For en listenazi som meg så er Todoist den perfekte måten å holde orden i de hundre tingene jeg til enhver tid må huske på.

TikTok – Johanne, kreativ leder

Its corn! Forhåpentligvis en referanse de fleste (som har tilbragt timesvis på TikTok) tar. Det finnes mange TikTok-videoer som får massiv oppmerksomhet, og hvor budskapet kommersialiseres til det kjedsommelige, men i min egen feed, også kjent som for you page, får jeg kun opp videoer tilpasset mine preferanser. Nå for eksempel, er min fyp full av snowboard, mental trening og søte hunder, som er akkurat det jeg vil se mer av, i motsetning til før jul, hvor jeg så mest på sminkevideoer og matlaging. Det innholdet som engasjerer deg mest, er det du får opp mer av – ja takk! 

Unfold – Kristina, grafisk designer

Unfold er favorittappen min i 2023 fordi jeg av natur er opptatt av det visuelle. Med denne appen kan jeg sørge for at stories på Instagram ser konsekvente ut, noe som er fint når jeg er mer aktiv på stories enn i feed. Jeg har også favorittmalene mine lett tilgjengelig så jeg raskt får satt opp estetiske stories som ser litt mer interessante ut enn kun et bilde rett opp og ned.

BeReal – Knudsen, filmskaper

For en som enten filmer, tar bilder eller klipper hele dagen, er det forfriskende med en app som kan fange øyeblikk med lav terskel og fremdeles samle et fellesskap. Det skal sies at jeg setter ekstremt stor pris på timene i klipperommet, men det er gøy å se variasjonen i hva folk gjør til samme tid på døgnet.

VSCO – Sara, innholdsprodusent

Jeg har valgt en app jeg bruker når jeg har ledig tid og skal kose meg – vsco. Det går med mye tid til å ta bilder i hverdagen, både hvis jeg skal noe spesielt, hvis lyset er ekstra fint, eller hvis jeg ser noe gøy på veien. I vsco kan man redigere bilder, noe som gir meg både estetisk lykke og ro i sjela. Jeg sitter sjeldent lenge stille på fritiden, men når jeg bruker vsco og er i sonen kan jeg holde fokus overraskende lenge 🤑

No items found.

Andre innblikk

Se alle innblikk
Kreativt byrå på jobb: våren 2023

Kreativt byrå på jobb: våren 2023

Les hele innlegget
Ledig stilling: kreativ rådgiver

Ledig stilling: kreativ rådgiver

Narrativ søker kreativ rådgiver med et strategisk hode

Les hele innlegget
5 tips til godt innhold

5 tips til godt innhold

Her er 5 tips til hvordan du kan skape innhold på målgruppens premisser.

Les hele innlegget